Det där med båt...

vette tusan , jag är ingen båtmänniska och det kan ju synas märkligt när mannen min är sjögalning.
 
Jag trordde jag var båtmänniska .. ni vet när man sitter där med ett glas rose och vinden far genom håret, solen skiner och man vinkar lite glatt till andra båtar som man far förbi =) där och då var jag en båtmänniska .
Jag skickade till och med skickade sms hem och sa
-åhhhhh jag är kär i känslan Älskling vi måste skaffa båt !!! 
 
Vinden i håret, flashigt , kall rose , glada vänner , kolla där vilka hus ojojoj , vikar, terasser med folk som grillar , bensinmacken, tömtoanhärskylten =) Sjökort dom är vackra ! kolla vi kan göra titanic i fören ,vink vink !
 
Sen hände något för vi skulle lägga till i sandhamn .... 
 
- Vaddå pålstek !!? Hur tilllagar man en sån ?
- tampen i fören på styrbord sida , vaddå ? höger eller vänster ? menar du snöret här ?
- hoppa i land och ta den där , vaddå HOPPA ?? jag kan fan inte hoppa !!! 
 
Jag fick fullkomlig panik och gick in den lilla båtens lilla "sovrum" och ringde hem och sa att nu pratar du mig igenom det här .. jag vet inte vad dom gör ! dom hoppar runt och kastar snören hit och dit och hittar ingen plats att lägga båten på och sovrummet är jättejättelitet och det är jättejättevarm och jag kan snart inte andas !!!!
 
Partyprinsessan blev prinsessa , drottningen av havet blev landkrabba , jag vill inte alls ha båt ! jag vill aldrig någonsin ha en båt !! jag tycker inte om båtar....
 
Jag vill ha en svit på ett vackert hotell med havsutsikt , där båtarna åker förbi så jag kan vinka åt dom , fortfarande med ett glas rose i handen och där drickan stannar i det vackra glasglaset , inte skvimpar över kanten i plastmuggen. 
 
Jag kommer aldrig bli poseidons fru.... jag trivs bättre på land , under min korkek där jag kan lukta på blommorna.