facebook

är ju fantastiskt ,eller? På fb (jag väljer att kalla det fb för annars blir det så långt att skriva) kan man se vem som är glad,ledsen,hungrig,trött arg och all sköns andra sinnestämningar. Man kan se vilka som träffar vilka, vilka som inte får vara med och vilka som är kära,vill skilja sig och vilka som önskar att dom hade ett annat liv.... det är ganska spännande.. vill man inte veta kan man ju lämna fb, men då händer något märkligt ,för då finns man liksom inte längre, man får inga inbjudnigar, vet inte när man man ska träffas,missar möten och så vidare.
Jag lär mig mycket saker på fb, jag lär mig hitta nya musikartister för jag ser vad mina vänner lyssnar på, jag vet hur man tar bort vinfläckar och jag har lärt mig att vuxenmobbning existerar.
Jag har också lärt mig att livet går fort, jag har hittat nya och gamla vänner ,jag har blivit "kompis" med folk som jag inte träffat på närmare trettio år och jag har tagit bort folk som jag trodde jag kände.
Facebook är beroende framkallande... jag kollar fb varje dag , jag kanske missar om någon har ont någonstans annars eller att det regnar eller att det är måndag igen eller nu är det freeeeedagmyyyys...
Vet ni vad jag ska göra nu?? Jo, nu ska jag skriva ett vackert brev till en vän, på fint brevpapper med vackert kuvär och i morgon sak jag lägga det på brevlådan, jag ska passa på att göra det nu för gud vet när jag glömmer bort hur man gör... ;)