Bajs helt enkelt

Jag har alltid varit rädd för fåglar dom är så flaxiga , dom är liksom över allt på något sätt. Går dom sen runt på köksbordet när man äter frukost och säger baaajsa bajsa BAJSA bajsabajsabajsa bAjsa med olika tonlägen lägger huvudet på sne och säger skarru komma? Kom då !! Ja vad gör man … börjar ju tycka om honom lite, fast det kommer jag aldrig erkänna .

 

Förövrigt har det varit mycket bajs på senaste tiden, Ebba lilla hunden har åkt på sommarkollo till hästarna på landet . Vi hade vart där i tio minuter max och hon hade redan hunnit sätta i sig både igelkottabajs, hästbajs och en och annan kattbajskorv också.

Bajs måste ju vara supergott. 

Dessutom så pratade dom om bajs på tv också, om man är sjuk i magen kan man få äta bajs från en frisk människa så blir man frisk, jag lyssnade inte helhjärtat men i det stora hela gick det ut på det . Men supereffektivt sa dom att det var!

 

Och då funderade jag ut att man kanske ska öppna en restaurang för sjuka människor ,hundar och knäppisar… ett bajshak liksom… välkommen till restaurang skithögen , dagens rätt är en kolgrillad gnubajs direkt från kolmården…. Då tar vi den till hunden och till dig? låt se …5 dagar lös avföring ?

Då rekommenderar jag Gunde Svans bajs han äter bara havregryn så det borde vara bra!

 

Samtidigt så låter jag den gröna papegojan klättra runt och säga bajsa bajsa bajsa så vi ökar aptiten hos gästerna .