På min vind

Som jag beslutade mig för att besöka i dag ligger ett helt liv.... Jag är väldigt sällan där uppe och jag har heller inte funderat så mycket över vart sakerna tar vägen som jag ber patrik ställa undan , visst fattar jag väl egentligen att dom hamnar på vinden...... men ....
 
I dag behövde någon en lära gå vagn och jag sa att det kan vara så att vi kanske ,men bara kanske har en på vinden .
Jag ska genast klättra upp och kontrollera detta .
 
Och det gjorde jag , sen blev jag ståendes där med öppen mun och funderade över om det var så här det känns att dö , man har ju hört att livet liksom passerar i revy när man ska dö. Den enda skillnaden på att faktiskt dö och gå upp på våran vind var att dom här sakerna jag såg var inga synvillor, dom ligger där på riktigt!
 
Ett helt liv.... saker som jag fick av mina föräldrar när jag flyttade hemifrån, som jag tänkt att jag inte riktigt vågar slänga för tanken har varit att jag ska retunera dessa pryklar när jag skaffat mig nytt och eget. Det gjorde jag aldrig , dom hamnade på vinden... 
 
Där finns även kartonger med barnens leksaker, Allis och Betsy och nallen och smurfhuset, lära gåbilar ( tre stycken) dockhus, dockvagnar och spis och hockyspel och ja, jag kan göra listan hur lång som helst.
 
Där på vinden ligger även sakerna jag fått av min mormor när jag skulle bli stor och saker som jag fick när hon lämnade det här livet...så delar av hennes liv finns också på vinden .
 
Under åren har jag köpt nytt ,bytt ut ,ratat och älskad och allt har hamnat på vinden.
 
Där finns minnessaker från tonåren, först singel , först kärleksbrevet minnen från systrarna L och dikter om krossade hjärtan. 
 
Tanken var nog att när mina barn flyttar hemmifrån så kan dom få ta vad dom vill ha där uppe... det blev inte så , det ligger kvar på vinden.
Dom kanske så småning om skaffar sig en egen vind.
 
Jag stod i allafall där och kände att här på vinden ligger mitt liv. 
Men ingen läragåvagn .....